fredag 2. september 2011

Enda et skjerf ble det:-)

Endelig er fredagen her igjen, og det er jammen på tide med et nytt innlegg på bloggen:-) Det har vært en hektisk uke, med jobb, fotball på poden, trening og møter. Har tenkt på at jeg skulle ha prioritert å oppdatere inne her, men jeg har funnet ut at er det noe jeg ikke vil ha dårlig samvittighet for, så er det bloggen. Det er jo tross alt det virkelige liv som er viktig, og jeg tror mange er enig i det;-) Og det er vel også en viss fare for at man blir lei blogging, og "gir opp" hvis man føler på at man vil oppdatere hver dag.....


Meeeeen, det var ikke blogging innlegget skulle handle om! Det handler om dette skjerfet jeg heklet til storesøster:-) Hun valgte selv fargene, og det skulle være blått og hvitt.Jeg har også heklet noe annet søtt i det siste, men det får dere se senere. Jeg planlegger min aller første "gi-bort" for tiden:-) Stikkord er lue :-)

Riktig god helg, og nyt fredagskvelden:-)5 kommentarer:

Audhild sa...

God fredagskveld!
Ja, nå har hverdagen virkelig innhentet oss! Litt godt og :)
Fine skjerfet til prinsessa da! Flink du!

God helg videre! klem

Hanne sa...

Så fint skjerf:O)
Ha en kjempe fin fredag:)

Elisabeth sa...

Hei hei!

Så fint skjerf! Heldige du som kan hekle! Gleder meg til give away. Tenker litt på å ha min første GA jeg og. Vi får se da!

Ønsker deg en strålende helg. Klem fra Elisabeth.

Lena sa...

Så nydelig skjerf! :)
Skulle ønske jeg kunne hekle!

Ha en fin kveld! Klem fra Lena

Synnøve sa...

Spennende med gi-bort! :) Er så enig med deg ang bloggingen - det er det virkelige livet som teller, og bloggen skal være et fristed når overskuddet er til stede :) Vi har nok av forpliktelser! Flott skjerf :)