mandag 28. mars 2011

Tunika og oldemorruter

Jippi! Jeg fikk hjelp av mannen til å ordne bildene. Publiserer gårsdagens innlegg på nytt, slik at helheten kommer fram:) *snille mannen*

Endelig kan jeg blogge noe strikkerelatert igjen;) Tunikaen jeg har strikket på en måneds tid ble ferdig i gårkveld. Syns jeg aldri ble ferdig, puh....
Elsker fargesammensetningen på denne, det er petrol, lyng, gammelrosa, natur og aqua. Oppskriften finner du i hefte nr 1007 fra Sandnes garn.
Det var meningen at den skulle gis bort i gave, men jeg ble ikke helt fornøyd med mønsterkanten nede. Jeg har en tendens til å strikke mønster litt for stramt, og slik ble det på denne... Men jeg har to jenter selv som mer enn gjerne bruker den:)Fikk en del rester til overs, og siden jeg elsker disse fargene, ble det noen oldemorruter. Vet ikke hva det skal bli av disse, muligens et teppe eller en pute...?Oppskrift på oldemorruter finner du her ! Enkel og grei oppskrift med video til. Her strever vi litt med oppkast for tiden.  En av barna våre har hatt oppkast konstant siden fredag, så i dag har vi kontaktet lege. Håper virkelig på bedring snart. Stakkars lille gull :(  Nå er hun på beina igjen heldigvis:))
Likevel vil jeg...

Ønske alle en fin mandag videre!


5 kommentarer:

Høstmamma sa...

Men hvorfor kommer ikke bildene fram???

-monakristin sa...

Takk for fin link til videodemo av oldemorruter! Nå skal jeg kjøpe garn og heklenål!! :) ønsker deg en fortsatt god søndag! :)

-monakristin sa...

det er slikt vi har menn til! (å ordne datatekniske ting for oss..) ;)

Synnøve sa...

Stemmer for oldemorspute, jeg! Fine farger som vil gjøre seg bra på en pute, og tunikaen blir nok mye brukt! :) god bedring til den syke!

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Nydelige ruter.. Har så lyst å få slike selv, men orker ikke sette igang å lage de...
Utrolig koselig kjole!
Ha en fin uke
klem