fredag 5. august 2011

Hytteferien.....

......er over for denne gang. Vi har hatt ei fin uke i vårt ferieparadis på Nordmøre. Hytta har vi hatt siden jeg var bitteliten, og det blir ikke ordentlig sommer før vi har vært der en uke eller to. Her er det godt å være, tiden står liksom stille her. Alt er som det var for snart 30 år siden, både interiørmessig og ellers.. (Kun nye gardiner tror jeg). Det at det er som det alltid har vært er hele sjarmen syns jeg. Det blir akkurat som å hoppe tilbake til barndomsåra når vi kommer dit:-)

Jeg syns det er fint å kunne ta med meg barna hit, slik at de også skal knytte bånd til stedet og hytta:) Vi har masse slektninger rundt omkring der vi har hytte, og det er alltid kjekt å titte innom dem.


De siste ferieukene skal benyttes til å lade opp til nytt skoleår, og muligens anlegge et nytt blomsterbed nedenfor kjøkkenvinduet. Hadde vært så gøy å hatt et bed der, håper jeg får det til til tross for mine ikke så veldig grønne fingre......


Takk for ei fin uke, vi kommer tilbake neste sommer:-)

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Hei hei!

Ser ut som om dere har hatt en deilig uke! Hytten så ut akkurat som en hytte skal se ut! :-) Veldig hjemmekoselig, ungene deres får nok også gode minner derfra!

Kos dere med oppladning til skolestart!

Klem fra Elisabeth.