mandag 11. juli 2011

Mine HortensiaI dag har vi hatt koselig impuls-besøk av familie. Ved sånne brått-på-besøk serverer man det man har, så det ble is med non-stop på og kringle fra frysern. En enkel Hortensia-gren i den nye kannen min fra Søstrene Grene pyntet fint opp på stuebordet:) Elsker den grønnfargen på kanna.

Har en liten mistanke om at den blå fine Hortensiaen min ved trappa har begynt å visne. Den har mistet noe av fargen, og noen blomster er blitt brune i kanten. Har prøvd å gjødsle den, men ser ingen bedring.... Kanskje noen har tips til forlenging av sesongen?Gangen har også  fått en ny Hortensia i herlig lyseblå potte. Fant den (blomsten) på Rema 1000 til kr 79. Den sprer glede hver gang noen går ut eller inn døra. Fra ute ser den også helt fantastisk ut, ser virkelig innbydende ut fra veien. Sånn gleder meg:-))

Under skimter dere de nye Viking-gummiskoene mine. (Fant ut jeg måtte ha nye etter at jeg "smertelig" erfarte at den ene gummiskoen trakk vann som bare det under flommen;) Har heldigvis ikke fått bruk for de enda, her har det faktisk vært bra vær lenge, hurra!Satser på lekestue-bilder denne uken:-)

Sommerklem

3 kommentarer:

Monica sa...

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! <3 Måtte jo stikke innom deg også, og det første jeg legger merke til er selvfølgelig de nydelige hortensiaene....jeg elsker dem!! :) Ser også at du er i gang med prosjekt lekestue, og det er vi også. Skal nok følge med der også, så kanskje jeg snapper opp noen tips! Ha en god natt ♥
Klem fra Monica :)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Elsker hortensia... De er jo så flott!
Dessverre ingen god tips.
Ha en fin uke
klem

Anonym sa...

Hei hei!
Takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Kjempefin blogg du har, gleder meg til å se bilder av lekestua deres!
Hilsen fra Karina
http://karinaslilleverden.blogspot.com/