mandag 9. mai 2011

Tunika på pinnene:)

Her har vi hatt nok en herlig dag ute i solen. Det ble en ekstra fridag på meg, for storebror sliter med feber og forkjølelse i disse dager. Koselig med en ekstra dag bare jeg og han:) Vi har snakket mye om mangt, men mest om fotball;) Vi er spente på om han kommer seg til i morgen kveld, for da er det fotballkamp på han, og det er kjempeviktig for han å bli med på. Fotball er den store interessen.

På pinnene har jeg nok en lilla tunika. Denne er til tantejenta mi som snart har bursdag. Søstra mi har falt helt for den jeg strikka til jentene her, så da blir det maken til godjenta til tante:)

Solsikkene vi sådde for en tid tilbake begynte å henge litt med hodet. I dag fikk de derfor nye potter av meg og storebror, så da får vi håpe de koser seg med litt mer boltreplass:-)

Ha en fin mandagskveld!
Og velkommen til nye følgere, moro:-)

4 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så fin farge på tunikaen...
SOlsikker med nye potter ja... Det har skjedd her i dag også faktisk...
Ha en fin uke
klem

Stinemorღ sa...

Håper storebror ble frisk nok til fotball i kveld! Det er kjedelig å være syk... ;(

Morsomt å strikke noe som du vet er ønsket!

Ha en fin kveld,
klem

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Heia :)
Takk for koselig hilsen til meg :)
Håper det ble fotball-kamp på dere da!
Har 2 med fotball-dilla jeg også:)
Ønsker deg en fin kveld.
Klem Anita

Fjordlykke sa...

Hei! Takker for hyggelig hilsen! Veldig kjekt, for da fant jeg din koselige. Her var mye inspirerende og fint å se. Jeg pusler også på med litt strikking og hekling.

Trivelig å være lærer, spesielt nå når vi nærmer oss en deilig, lang ferie;) Merker elevene begynner å bli klar for en pause. "Kan vi få gå ut?" Standardspørsmålet for tiden..

Og for en skjønn hund dere har! Den var spesiell ja. Min kjære er på jakt etter en mini bullterrier valp. Jeg er litt spent på om han får tak i en. Det finnes visstnok ikke så mange oppdrett i Norge.

Håper alle er friske hos deg nå!
Klem:)