torsdag 26. januar 2012

SukkersøttDenne har jeg strikket til lillesøster. Den er strikket i drops extra fine merino , et herlig mykt og deilig garn.

Likevel ble jeg ikke helt fornøyd , syns plagget ble litt tungt , samt at jeg gikk tom for lyseblå og måtte suplere med rosa på skuldrene...

Jeg tror ikke lillemor heller ble helt fornøyd , for hun nektet plent å prøve den på . Derfor ble det ingen bilder av tunikaen  modellen.

Ja ja , bedre lykke neste gang....

Hun syns helt ærlig at vi kunne gi den bort i gave.
He he , jeg blir litt imponert over hennes evne til å "pakke inn" at hun ikke var fornøyd  . Liksom mye snillere å si at vi kan gi den bort enn å hyle ut at hun ikke likte den ;-)

Kanskje jeg skal ta henne på ordet å legge den i gavekurven..?

I dag har vi kjøpt oss ny lysekrone til spisestuen

Hurra


9 kommentarer:

Grannylovestoknit sa...

Synes nå den var bedårende søt!

Stinemorღ sa...

Må le litt av snuppa di - så herlig sagt!
Kjolen/tunikaen ble kjempe søt! Sukkersøtღ
Men jeg tror jeg skjønner hva du sier om at den kan virke tung med det garnet. Plagg strikket i det blir gjerne tette - hvis du skjønner :)
Jeg har tenkt på å strikke den selv, men lurer på om jeg kanskje skal prøve et annet garn da...

Enten blir den en nydelig gave til en som er heldig eller så ombestemmer frøkna di seg :)

klem

Bundingen sa...

Jeg synes tunikaen er kjempesøt, og det gjør ikke noe at du måtte skjøte på med rosa garn. Det dukker nok opp noen som blir glad for denne! Hvis ikke veslemor ombestemmer seg.....

God helg til deg!

strikkedilla sa...

Synes den var veldig fin jeg da.

Silje sin blogg sa...

For en nydelig kjole;) Kjempe søt!!

Caroline sa...

Hehe,høres ut som ei bestemt ung frøken;)
Jeg synes kjolen var kjempesøt:)
Ønsker deg en fiiiin helg!
Klem Caroline

Synnøve sa...

Hehe :) Det er nok best å gjøre som frøkna sier, legge den i gavekurven slik at en annen frøken kan bli den heldige mottaker - såfremt ikke jentungen ombestemmer seg da ;)

silje-sin sa...

Kjolen var kjempesøt, men det var jo høflig av lillemor å "pakke" det litt inn da:) Dragen på Disney On Ice var litt skummel for mine også! Vi satt på kortsiden litt lenger vekk, og akkurat da dragen kom var jeg litt glad for det;) Kjempefint show var det ihvertfall:) Ha en fin tirsdag! klem fra Silje.

Eli Kristin Magnussen sa...

Så herlig snuppe du har da, omtenksom og snedig også :) Syns den kjolen var skikkelig søt jeg, utrolig skjønne detaljer! Gir du den bort så blir det noen som blir vel fornøyd med den! :D

Ha en fin dag videre!