søndag 23. januar 2011

Søstrene sisters......

.......med nye tunikaer!
Da er jeg ferdig med tunikaen til veslemor også:) Valgte en dypere lillafarge til hennes, men samme hvitfarge. Jeg har brukt smart superwash fra Sandnes på disse tunikaene. Angrer litt på at jeg ikke brukte den dypeste lilla til "storemor" sin også, for den var alldeles nydelig!
                                        
 Vi har ligget ned for telling alle 5 denne uka med høy feber og influensa. Det er helt utrolig hvor satt ut man blir av denne feberen;) Nå er vi heldigvis på beina igjen alle mann og herlig er det:)
Jeg er så "pysete" at jeg sladder ansiktene deres, har litt vanskelige følelser rundt dette å legge ut bilder av ungene mine. De er jo for små til å kunne mene noe om dette selv enda, og da er det vår oppgave som voksne å verne om dem. Hva syns dere? Syns dere det er greit å legge ut bilde av barna deres? Er jeg "pysete"? ( Men de er selvfølgelig verdens peneste og skjønneste jenter, you just have to take my word for it, hihihi )

                            Ha en fin start på ei ny uke!
4 kommentarer:

renate sa...

Nydelige tunikaer, flotte begge fargene. Jeg tenkte som deg lenge, og har lagt ut få bilder på Facebook. Men de fleste legger ut bilder av barna i denne digitale verden vi lever i og så lenge bildene ikke er kontroversielle er de heller ikke interessante for uvedkommende.

Så lenge du ikke føler for å legge ut bilder så gjør du ikke det. Bloggen er like god og jeg er sikker på at jentene er verdens (mammas) nydeligste:) Godt dere er på bena igjen. Ha en fin frisk uke:) Klem fra Renate:)

Høstmamma sa...

Tusen takk for fin kommentar, Renate!
Jeg har sett at de fleste legger ut bilder, så jeg tenker veldig på om det er jeg som er redd for noe det ikke er grunn for å være redd for. Man hører jo så mye rart.... Men hvem vet, kanskje jeg "kommer over det" en dag;)

Caroline sa...

Nydelige tunikaer,kjempefine farger på begge 2....Så flink du er:) Enig med hun over,at så lenge det ikke er bilder som viser noe spesielt,så er det ikke interessant for uvedkommende...Men det må jo hver enkelt bestemme hva som føles riktig å gjøre,helt greit med sladdede bilder;)Ha en fin uke...Klem Caroline

strikkedilla sa...

Nydelige tunikaer med flott farge. Koselig blogg du har.