lørdag 8. januar 2011

Lilla frøken:)

  
Den lilla tunikaen er ferdig:-) Jeg har brukt garnet smart (superwash) fra Sandnes på pinne nr 4.5. Det gikk utrolig fort å strikke denne, liker best å strikke ensfargede plagg fordi det går fort, og man slipper å "kludre" med masse farger på en gang. Jeg har også et problem med at det blir så stramt der det er mønster med flere farger....


I dag må jeg også gi litt oppmerksomhet til krølltoppen vår på bloggen. Jonas fyller 3 år, hurra! Han har fått 2 nye bein i dag og alt av go-saker havner i senga hans, så i kveld har han det travelt oppi der;) Han har også en hvit kanin liggende der, den hadde han med seg fra oppdretter:)

Jonas er en Bedlington terrier. Denne terrieren er ikke så utbredt i Norge, men det er en fantastisk familiehund. Veldig glad i deg, Jonas!


Ha en flott lørdagskveld! 

3 kommentarer:

Caroline sa...

Heisann...For en fin tunika du har laget til datteren din,nydelig farge:)Såååå søt krølltopp dere har i hus;)Vi tenker veldig på å skaffe oss en hund etterhvert,har sett litt på Bishon frise...eller noe i den duren,hehe...Den var veldig lik hunden din,liten,hvit og krøllete;)Holder på å studere hunderaser,fikk nemlig en bok til jul av mannen som jeg holder på å studere,det er jo så utrolig mange søte hunder da:)Ha en flott søndag...Klem Caroline

renate sa...

Nydelig tunika i vakre farger:)

Randi sa...

Utrolig fin den tunikaen der. Har sett på den mange ganger og vurdere å strikke den.

Den er vel litt dyrt med slik leire. Tror jeg betalte 23 eller 27 kr for en liten pakke. Men det går jo an å bruke trolldeig som en kan male eller spraylakkere etterpå.

Ha en fin kveld