søndag 9. januar 2011

Et evighetsprosjekt;)

Jeg har lenge ønsket meg et hekla sjal, og har falt for dette blomster- sjalet fra Drops. En kollega har et sånn, og det er så fint. Jeg hadde lyst til å bruke et tynt bomullsgarn for å få det litt "nettere" og for å få mindre blomster. (Har masse rester, så det passet jo fint, tenkte jeg)


Men dette er virkelig et evighetsprosjekt, det tar jo 100 år å bli ferdig med dette......puh..... ;) Garnet er duett og heklenål 3.5. Sjalet blir jo nydelig, men det spørs om det blir til ei av småfrøknene mine, eller evnt så er det noen heldige dukker her i huset;)


"Problemet" er at jeg liker best duse farger, og har inntrykk at det er vanskelig å finne dette i tykt ullgarn. Eller? Kanskje noen har forslag?Vi har hatt en herlig familiekos-søndag her i dag. Gått på ski på dagen og kost oss inne med dokkelek, DS og puslespill på ettermiddagen. Lillemor på 2.5 år var på sin første skitur med ski på beina i dag, og hun tuslet faktisk hele 2 km!! De andre tre raste avgårde (det er jo lov, kjedelig for de store å vente på lillemor), så det var jeg og henne som gikk i vårt eget tempo. Munnen gikk i ett sett, utrolig så mye rart de små tenker på. Et gjennomgående tema var om det faktisk var bjørn i skogen der vi gikk;) Superkoselig dag!

Ønsker alle en fin søndag videre:-)
Tusen takk for alle koselige kommentarer, kjempekoselig å bli "kjent med" dere alle sammen. Skal prøve å være flink til å legge igjen kommentarer selv også!

7 kommentarer:

Synnøve sa...

Nydelige farger du har valgt til skjerfet! Jeg har et slikt, men det er riktignok i tykt ullgarn, og absolutt ikke i duse farger! :)

gode grunner sa...

Jeg er virkelig imponert over hvor produktiv du er! Dette sjerfet blir kjempefint -uansett hvem som får det :)

Stinemorღ sa...

Åh, evighetsprosjekter tar så lang tid.... :) hihihi...
Men det er jammen flotte farger du har valgt, og det blir nok fantastisk når du blir ferdig!

Jonas er jo kjempe søt :) - syns det er artig å finne blogger med hunder i!

Ha en fin dag!

Stine sa...

Flotte farger, og flott sjal.. Er heldig som i det hele tatt KAN å hekle du...:) Jeg greier ikke å få til å lære meg akkurat det jeg hehe..
For et koselig julehjem du hadde :)
Duse farger finnes i de tykke gode ullgarnene og de.. er i allefall godt utvalg her i byen :)
klem

mkm sa...

så lekkert :) målet i år er å lære meg å hekle.. ser jo så morsomt ut, og så mye fint en kan hekle! :) ha en god kveld!

Anita S Home and Wine sa...

Imponerende - dette blir jo bare såå lekkert da.
skulle ønske jeg kunne hekle
klem anita s

renate sa...

Skikkelig fint og godt fargevalg:) Jeg holder også på med noen evighetsprosjekter, men alt må jo ikke ferdigstilles med en gang:) Lykke til:)