torsdag 8. mai 2014

Babydrakter til tvillingene <3

Siden sist har det skjedd masse! Tvillingene ble født den 21.1.14, og dagene og ukene etter har bare rast avgårde:-) Det går i kosing, mating, søvn og ellers det som hører med som nybakt tvillingmamma!

Jeg stortrives i den rollen, og ikke minst som 5-barnsmamma;-) Man blir en reser på planlegging og logistikk, for å si det sånn;-)

Etter at småttisene kom til verden har jeg ikke hatt tid til strikking (merkelig.......;), men før de ble født strikka jeg babydrakter til dem. Oppskrifta er hentet fra guttestrikkeboka av Charlott Pettersen.
Jeg strikka til begge, rosa til frøkna og lyseblå til lillemann. Disse ble veldig søte! Brukte dem som skift på dåpsdagen, og ellers når de har vært i selskap:-)

4 kommentarer:

Husfruen sa...

Så søte små.

dyb sa...

Åh, så utrolig søte! Tvillinger og totalt 5 barn, jeg er så imponert! Får nesten ikke logistikken til å gå rundt med en 3 uker gammel baby, men man kommer vel kanskje mer inn i det etterhvert? :)

Lykkelinn sa...

Gratulerer SÅ mye med tvillingene dine! :)

Livet som tvillingmamma er supert - og noen ganger litt sårt. Det er noen utfordringer som ikke alle enlingemammaer forstår, men aller mest er det dobbelt så mye kos, latter og moro!

Jeg skriver gjerne under på at man blir en racer på logistikk, og at man lærer seg noen fantastiske triks etterhvert. Du som har noen fra før (imponert!) har helt sikkert ganske bra kontroll på dette!

Synnøve sa...

Gratulerer! Så søte i de nye antrekkene sine :)