tirsdag 21. juni 2011

En liten sykkeltur.............kan fort resultere i en søt blomsterbukett plukket av små hender. Størstejenta mi har nettopp arvet en rosa sykkel av kusinen sin. Og den hadde kurv.

 Hvilken lykke!

Den er riktignok litt "bulkete" men det gjør ingen verdens ting. Blomstene ligger godt likevel.

Måtte bare legge ved bilder av Hortensiaen min, den står i full blomst nå. Den ble mye mørkere blå med en gang jeg plantet den ut i krukke, så det er tydelig at jorda var sur:-)Herlig kveldssol

7 kommentarer:

Heddas gode grunner sa...

Så koselig med sykkeltur og sommerblomster :) Fine hortensiaer også! Jeg kjøpte meg en selv i går, og den pynter opp på trappa her :)

klem

KnertenogKaroline sa...

Nydelige bilder! Og flott hortensia!

Klem fra Lena

Mine hverdager (Anne) sa...

Så mye fine blomster! Og hortensia...sukk. Kjempefin!

Ha en fin onsdag ♥

Synnøve sa...

Så koselige bilder! Har nettopp plantet litt ute hos oss også, det ble straks mer hjemmekoselig på den lille balkongen :)

visbysjarm sa...

Nydelige sommerblomster!

Ha en fin mandag ;-)

Randi sa...

Hei!! Tusen takk for gratulasjon :) Men du! Har dere en leieboer som heter Jon? :D :p Som isåfall er min lillebror! Om ikke så må huset være helt likt! Håper dere nyter sommervarmen på Otta og! Endelig kom den, måtte den bare vare :)

Randi sa...

Så moro da! Har vært hos han bare en gang enda, og da var det glatt! Haha! Jeg med de glatteste støvlettan,trodde nesten min siste time var kommet! Men jammen kom jeg meg både ned og opp at like hel :) Jubilanten søv godt, og lader opp til barneselskap! Burde vel køye jeg og :) Natta!