fredag 18. februar 2011

Eplegrønt

På kjøkkenet har vi innredningen Ståt fra IKEA, og vi valgte både tette fronter og fronter med glass. Siden vi har åpen løsning mellom kjøkken og stue har jeg helt siden vi flyttet inn passet på å ha orden i de glass-skapa, slik at ikke rotet skal "lyse opp" lang vei;)

Fikk plutselig lyst til å gjøre noe med dette, og da var ikke veien til tastene lang å gå. Klikket meg inn på  stoff og stil, og bestilte dette søte eplegrønne stoffet.

Det er så utrolig deilig å sitte i stua å titte inn på kjøkkenet å se det nye ryddige uttrykket:) Sånne små gleder setter jeg veldig pris på:)

Nå ligger jeg på lading på sofaen, i morgen er det full fart på bakefronten, har ei lita ei her (ganske stor egentlig i følge henne selv) som fyllte 6 år i går, og på søndag blir det feiring x 2.

God helg til dere som titter innom!

5 kommentarer:

Livet med Lillemor sa...

Så lurt! Kjenner meg i gjen i det å nyte synet av det fine ein har fått til :) Det er så kjekt når ein blir fornøyd med resultatet! Ha ein fin kveld og lykke til med bakinga i måro :)

Stinemorღ sa...

Det ble lekkert! Jeg har gjort det sammen med noen dører på kjøkkenet - men det er i blått smårutete stoff :) småruter passer perfekt på kjøkken!
Jeg er litt misunnelig på dørene dere har, vi har fagerlund dører (eller noe sånn), men ønsker meg virkelig hvite.. Vet ikke helt om jeg skal male de eller spare penger til å bytte frontene... hmmm... :)

Synnøve sa...

Det ble fint, ja :) God helg, og lykke til med feiringen!

renate sa...

Så fint det ble:) Ha en riktig god bakedag og gratulerer med minstejenta:)

Caroline sa...

Så lurt å henge opp stoff i skapene,så er det jo enkelt å bytte farger på stoffet og om en ønsker det...Ryddig og fint utrykk:)Gratulerer til jenta di som fyllte 6 år!!!Stor jente nå,hehe;)Klem Caroline