tirsdag 22. februar 2011

Barnehals med navn

Da vi feiret bursdag i helga, hadde pappas samboer (barnas "reservebestemor") med seg disse halsene med navn på som hun har strikket til de to eldste. Veldig praktisk med navn når de brukes i barnehage og på skole:)


Oppskriften er nok fri fantasi, usikker på hvilket garn hun har brukt, men det er et tynt ullgarn. Skal jeg driste meg på pinnestørrelse vil jeg tro et sted mellom 2 og 3.5. Jeg likte godt løpekanten dere ser på bildet over, den gjør at halsen blir finere i formen, og navnet kommer bedre fram.


Sønnen ble hoppende glad for denne, og har planer om å bruke den hver dag, mens dattera har fobi mot alt som tetter rundt halsen, så hun presset fram et takk og tok pent i mot ( hihi, jeg ble så flirfull;))) Er stygt redd den røde kommer til å ligge pent i skapet ja;) Rart det der, fra hun var veldig liten så har hun nektet å ha høyhalset genser og lignende på seg.

Tipper det kommer en til vesla en dag også;)

Ha en flott tirsdag!

4 kommentarer:

renate sa...

Barn er jammen meg forskjellige:) Jeg kjenner meg igjen i sønnen din.... For en fin gave! Det ligger nok litt arbeid bak de bokstavene:)

Ha en fin fruekveld:)

Stinemorღ sa...

Så utrolig tøffe de var!
Helt klart en del jobb i dem - flott gave :)

Heddas gode grunner sa...

Så fine! Lurt med navn; både personlig og veldig praktisk :)
Klem

Anette {foreldremanualen} sa...

Så tøffe! :-)