fredag 17. desember 2010

Julestrømper

Denne uka har jeg sydd nye julestrømper til ungene. Jeg er ikke noen kløpper på symaskin, stoffet har ligget og ventet på meg siden oktober, har liksom grugleda meg til å prøve på julestrømper;) Satte meg ned på onsdag for å gjøre et forsøk, og de ble da ganske brukbare. Man ser at det er jeg som har sydd dem, for å si det sånn, hehe;)


Oppskriften er fra Allers julemagasin. Utrolig mange fine ideer der.


Jeg har arvet denne symaskinen fra mannen min sin bestemor. Det ble jeg utrolig glad for, og jeg håper jeg kan bli flinkere til å sy etterhvert:-) Det er et mål for meg.


Nå er det bare ei uke til jul, faktisk! I år er jeg i rute med det jeg skal ordne, så stresset er ikke kommet hit enda, godt:-)

God helg, klem

4 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Syns de var kjempefine : D Jeg har en venninne som er en kløpper på symaskinen...Når vi hadde klubb hos meg ytret jeg et ønske om hun hadde lyst å sy stømper for meg: D !Og da ville alle ha ; ) I natt satt hun oppe til langt på natt ...og har sydd 11 stykker !!! Kan ikke vente med å få se dem : D Øverst på min ønskeliste står symaskin, så du er super heldig som har fått arvet en : D !!
Klem Tove

Caroline sa...

De strømpene var kjempefine!!!Så flotte stoffer...Alltid gøy å prøve seg på noen nye utfordringer:)Vi har godt av å bare hive oss uti noe av og til...Ha en flott lørdag:) Klem Caroline

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så utrolig koselige og fine julestrømper.
Jeg fikk lyst å hive meg på prosjektet jeg gjerne skulle ha gjort til jul når jeg ser hvor fint det ble...

Ha en fin helg
klem

-monakristin sa...

disse var flotte! god lørdagskveld til deg!