lørdag 20. november 2010

De første julegavene er klare:)

I dag har vi sendt avsted de første julegavene:) Jeg har en bror som bor et godt stykke unna oss, så tradisjonen tro kom pappan min innom for å ta med seg gaver og julekort videre til dem. Bestefar-julenissen var ekstra tidlig ute i år, så det var bare såvidt jeg rakk det faktisk ;) Hello Kitty-sitteunderlaget til niesen min ble ferdige for en stund siden, og nevøen sitt sitteunderlag ble ferdig-strikket og tovet i gårkveld. Gleder meg til å høre hva de syns om de tante-produserte ekstragavene!  De ble innpakket i dag, og da de reiste med gavene kom jeg på at jeg glemte å ta bilde av gutte-sitteunderlaget, såååååå irriterende :(Men jeg er i gang med et nytt sitteunderlag, så jeg får komme tilbake med bilder og egenkomponert oppskrift litt senere;)

Ha en herlig lørdagskveld

2 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Godt med gaver som er unnagjort og sendt avgårde:) De blir nok fornøyde med sitteunderlagene kan jeg tenke meg. Ha en flott kveld videre!!

Caroline sa...

Så koselig at du hadde skrevet noen ord på bloggen min;)ja,ser vi har startet ganske samtidig.....Huset ditt ser kjempeflott ut!!!La meg til som følger jeg;) Blir spennende å lese innleggene dine...Ha en flott uke!Klem Caroline