fredag 13. juli 2012

Utebenk

Tidligere i sommer kjøpte vi oss en herlig hvit sak til verandaen. Har ønsket meg en slik hvit benk her siden vi bygde huset for tre år siden, og endelig er den på plass:-) Det ble akkurat like fint som jeg hadde sett for meg. Den står ved inngangspartiet.


Hortensiaen min står i full blomst nå, og såååå fin Hortensia har jeg aldri hatt før, virkelig:-DHos oss er det ferietid. Vi har hatt ei fin uke i Kristiansand og dyreparken, og nå har vi en fin periode hjemme. Jammen er det godt det og! Stå opp når man vil, og bare kose seg hjemme. Planen for resten av ferien er å slappe av, fjellturer og oppussing. Vi har en hel underetasje som venter på å bli innredet. Der skal det bli en romslig kjellerstue, ett soverom, bad og en bod. Vi valgte å utsette dette mens vi bygde, og nå gleder vi oss til å sette i gang med det. Endelig:-D Mulig det blir litt blogging om kjellern etterhvert:-) Nå har vi begynt å snekre utebod. Vi må jo først sikre oss et sted vi kan flytte alt pjanket fra kjellern til når det blir ferdig;-) Herlighet så mye man samler på, blir vel x antall turer på miljøstasjon tipper jeg;-)


Været er så som så om dagen, men veslemor koser seg likevel, bl a med såpebobler.


God helg


5 kommentarer:

Unni sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min:)

Så flott det ble med den hvite benken.
En slik en kunne jeg også tenkt å ha utenfor inngangspartiet vårt.

Hortensian var rett og slett nydelig.

Audhild sa...

God helg til deg og!

Været er nesten ikke til å snakke om :(
Bra vi fortsatt har minnene om sola og varmen på Rhodos friskt i minne :)

KLEM

Gitte sa...

For en fin benk, bare digger de putene med stjerner. De var bare lekre :)
Ha en herlig lørdag!
Klem Gitte

Smiloghverglad sa...

Fin benk med flotte og tøffe puter oppi ! Passer så godt med en slik benk på verandaen :-)Ønsker meg en slik jeg også, men tenker litt på ei hel gruppe også.. Ha fine sommerdager !!!

Florisa sa...

Så koselig benk med flotte puter!

Fin blogg du har, legger meg til som følger jeg :)