lørdag 3. mars 2012

Fredagskveld og bryllupsmimring :-)Det er sen fredagskveld, og for meg er det ofte synonymt med avslapping i sofakroken enten med strikketøyet , TV , PC eller skravling.

I kveld har jeg kost meg med å bla igjennom 4693 bilder fra sommeren 2007 og da spesiellt bryllupet vårt <3

Det er så koselig å sitte sånn og bla i gamle bilder, og tenkte det hadde vært moro med noen bilder av denne store dagen her på bloggen.


Storesøster som nå er 7 år var da bare 2 år og veldig , veldig søt . Her er hun sliten etter en tur gjennom Barcelonas gater :-)


Vi giftet oss i den norske sjømannskirken , og disse bildene er tatt i den nydelige klosterhagen etter seremonien.


Drømmedag
rett og slettHele familien.

Lillesøster var ikke født enda , og hun lurer fælt på hvor hun er hver gang hun ser bilder fra bryllupet ;-)

Vi hadde middagen og bryllupsfesten på hotellet vi bodde. De ordnet alt for oss , vi kom til dekka bord. Passet oss perfekt!


Stemningen ble litt løsere utover kvelden. Dette syns jeg er så godt et bilde :-) Se den lille brudesvennen og brudepiken på hver sin ende, ikke lett å komme opp på hendene med den store kjolen i veien, hihi.

Vi hadde lagt ut engangskamera rundt omkring slik at gjestene kunne ta bilder av det som måtte falle dem inn. Det ble mange bilder med froskeperspektiv tatt av diverse unger kan man si ;-)


Her diskuteres fremtiden sammen over litt spansk tapas ;-)<3 Og den er blitt veldig fin <3

Er du gift?4 kommentarer:

silje-sin sa...

Så utrolig koselige bilder! Husker du skrev til meg en gang at dere giftet dere der, og det gjorde vi også:) Utrolig fin kirke! Så koselig at dere hadde med familien deres! Kjetil og jeg reiste alene, og det var koselig det også:) Og vi lovet hverandre den gang at vi måtte tilbake til Barcelona, men det har ikke blitt noe enda dessverre. Snart så! Ønsker deg og dine en flott helg! klem fra Silje.

Audhild sa...

Kjempefine bilder av et fint brudepar og søte små :)
Drømmedag tror jeg på at det var ja!!
Så veldig koselig ut å gifte seg i varmere strøk :)
Fikk lyst til syden nå kjenner jeg ;)

God lørdag!

Kattipuh sa...

Koselige bryllupsbilder! Jeg giftet meg 18. februar i år, vinterbryllup på Røros. Det ble en nydelig og magisk dag:-) Videre god helg!

Caroline sa...

Så koselige bilder fra den store dagen deres:)
Nydelig du var!!!
H aen fin helg videre:)
Klem Caroline