tirsdag 13. desember 2011

Jula venter ikke på oss, så vi må henge i !Dette "sitatet" fikk jeg høre en elev si til en annen på juleverkstedet vårt på skolen i dag , og jeg smilte for meg selv . Det var så godt sagt syns jeg :-)

Det er vel akkurat denne følelsen mange av oss har om dagen vil jeg tro.
 Dette er nok også grunnen til at det går litt tregt på bloggen om dagen. Og jeg stresser IKKE med julevask , storbaking og slike ting. Nei, det blir prioritert førjulskos med familien og venner nå i disse tider.

Bildene i dette innlegget er fra fredagens eventyr - tur til Arne Brimi og hans restaurant Vianvang i hjembygda vår Vågå .

 Vi var et koselig julebordslag på ca 40 stk , et vennepar bestilte og inviterte sine venner og bekjente . Vi har gledet oss på denne kvelden i lange tider !

Når du kommer fram, må du ta bena fatt og spasere den siste stubben opp til restauranten der man blir møtt velkommen av Arne. Over til venstre kan dere se velkomstdrikken vi fikk ute , det var en drikk av diverse skogsbær med lefse til.


Her ser vi han bare som en skygge , han står jo aldri rolig ;-)
Vi fikk kveite tilberedt i steinovnen i bakgrunnen til forrett . Fantastisk !


Jeg unner virkelig alle en fantastisk matopplevelse på Vianvang . Her har man god tid , alt skal nytes.
 Det er ikke alle restauranter som har gode tøfler hengende framme til fri benyttelse for frosne gjester . Det er heller ikke alle retauranter som har en så fantastisk kokk som tilbereder maten på åpent kjøkken , og der gjestene kan spasere rundt og plukke med seg fantastiske små nytelser i fleng samtideg som man får høre diverse historier og masse gode kokketips.

Dette er virkelig en matopplevelse utenom det vanlige . Norge trenger kokker som Arne Brimi , kokker som vet å behandle råvarer riktig , som vet å forvalte norske mattradisjoner , og som ikke minst vet å varte opp sine gjester . Man føler seg velkommen her ! Virkelig !


Jeg forteller ikke hele menyen , dra dit og opplev ;-)

Vakre Vianvang en nydelig kveld i desember.

Håper dere nyter adventstiden, det gjør vi :-)

1 kommentar:

Gitte sa...

Høres koselig ut:)
Klem Gitte