tirsdag 21. juni 2011

En liten sykkeltur......



.......kan fort resultere i en søt blomsterbukett plukket av små hender. Størstejenta mi har nettopp arvet en rosa sykkel av kusinen sin. Og den hadde kurv.

 Hvilken lykke!

Den er riktignok litt "bulkete" men det gjør ingen verdens ting. Blomstene ligger godt likevel.

Måtte bare legge ved bilder av Hortensiaen min, den står i full blomst nå. Den ble mye mørkere blå med en gang jeg plantet den ut i krukke, så det er tydelig at jorda var sur:-)



Herlig kveldssol

søndag 19. juni 2011

Prosjekt lekestue


Endelig er prosjekt lekestue igang!
Vi har bestilt lekestua som heter Pinoccio fra Felleskjøpet. Den er veldig tradisjonell, og det er det som passer best til huset vårt. Vi henter den når vi er hjemme igjen fra ferie første uka i juli. Vi gleder oss veldig til å sette igang, dette har vi venta lenge på :-)

Har tjuvstartet litt med innredningen. Disse søte rosa gryteklutene ble til i løpet av en dag i forrige uke, de blir nok flittig brukt når det skal kokkeleres vil jeg tro.

Vi reiser på Danmarksferie om noen dager, og jeg har forhåpninger om å kunne finne litt "stæsj" til lekestua i bl.a København.





Kanskje noen av dere kan tipse meg om kjekke interiør- / barnebutikker i København?
Da blir jeg veldig glad!!

Klem fra meg:-)

søndag 12. juni 2011

Bursdagskjole:-)





I ettermiddag har vi vært på bursdagsselskap hos tantejenta mi som er 7 år. Hun ble veldig glad for å få denne kjolen i gave, og da blir tante glad for at hun strikket den til henne :-)

Noen av dere husker sikkert at jeg strikket slike til jentene mine i vinter. Søstra mi syns de var veldig fine, så da ble det en maken en til gulljenta.

Nå er det avslapping på sofaen resten av kvelden.

Klem